Κυκλοφορητές Dab

Για περισσότερα από 40 χρόνια, οι κυκλοφορητές DAB είναι κύριος παίκτης στον τομέα των τεχνολογιών για τη μετακίνηση και τη διαχείριση του πιο πολύτιμου πόρου μας, του νερού.

Η DAB προσφέρει τεχνολογικές λύσεις ικανές να εξασφαλίσουν αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα και να βελτιστοποιήσουν την κατανάλωση ενέργειας σε υπηρεσίες κτιρίων κατοικιών, εμπορικές υπηρεσίες κτιρίων, γεωργικές και αρδευτικές εφαρμογές.

Για το λόγο αυτό, για την DAB καινοτομία σημαίνει διαρκής εντοπισμός απλούστερων λύσεων εγκατάστασης, χρήσης και συντήρησης για τα προϊόντα της.

Χρήσεις κυκλοφορητών dab

Κατοικίες 

Η DAB παράγει αξιόπιστα προϊόντα, τεχνικά προηγμένα, εύκολα στην εγκατάσταση και αποδοτικά, εξασφαλίζοντας υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας στους ακόλουθους τομείς εφαρμογών οικιακής και οικιακής χρήσης: θέρμανση και κλιματισμός, παροχή νερού και υπό πίεση, άρδευση και κηπουρική, χρήση βρόχινου νερού, αποστράγγιση, συλλογή και απόρριψη λυμάτων, κυκλοφορία και φιλτράρισμα του νερού της πισίνας.

Εμπορικά κτίρια 

Η DAB αναπτύσσει τεχνολογικά προηγμένες λύσεις, εξαιρετικά αποδοτικές και αξιόπιστες, για πολλούς τομείς εμπορικών εφαρμογών: από συστήματα κυκλοφορίας θέρμανσης και κλιματισμού, έως συμπίεση συστημάτων ύδρευσης και πυρόσβεσης, έως την απόρριψη λυμάτων.

Γεωργία και αρδευτική 

Η DAB προσφέρει λύσεις άντλησης για την άντληση νερού από το υπέδαφος για γεωργικούς και αρδευτικούς σκοπούς. Υψηλής ποιότητας υποβρύχιες αντλίες και κινητήρες, αξιόπιστες και ικανές να εγγυηθούν υψηλή ενεργειακή απόδοση. Μεγάλη γκάμα για να καλύψει τις ανάγκες κάθε τύπου συστημάτων, μέχρι βιομηχανικές εφαρμογές και υδραγωγεία.

Βλέπετε 1–48 από 50 αποτελέσματα

Οι επιλογές σου0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια στην σελίδα