Πολιτική Επιστροφών

(α) Επιστροφή λανθασμένου προϊόντος

Σε περίπτωση που το προϊόν που σας παραδοθεί είναι λανθασμένο (δηλαδή δεν είναι το προϊόν της παραγγελίας σας) ή ελαττωματικό μπορείτε να το επιστρέψετε πίσω σε εμάς, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

Αναλαμβάνουμε τα έξοδα επιστροφής με δικό μας courier, καθώς και επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση προϊόντος.

Τα μεταφορικά της αρχικής αποστολής δεν επιστρέφονται.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν με courier δικής σας επιλογής τότε τα μεταφορικά καλύπτονται από σας.

Σε όλες τις περιπτώσεις η επιστροφή χρημάτων ή η αντικατάσταση θα γίνει εφόσον έχουμε παραλάβει το αρχικό αντικείμενο.

Σημειώνεται ότι η επιστροφή προϊόντων πραγματοποιείται μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με το αντίστοιχο τμήμα.

Επιστροφές χωρίς ενημέρωση, δεν γίνονται δεκτές.

(β) Δικαίωμα υπαναχώρησης

Σύμφωνα με τον νόμο περί προστασίας καταναλωτή (Ν. 2251/1994) έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Η επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση, τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.

Για να πραγματοποιήσετε επιστροφή προϊόντος απαραίτητη προϋπόθεση είναι να ακολουθήσετε τη διαδικασία που περιγράφεται παραπάνω στην παράγραφο (α).

Σας συνιστούμε να επιστρέφετε το προϊόν με συστημένο δέμα, με δηλωμένη ως αξία την πραγματική αξία του προϊόντος, έτσι ώστε να αποφύγετε τον κίνδυνο κλοπής, ζημιάς ή απώλειας του δέματος σας.

(γ) Επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος

Σε περιπτώσεις ελαττωματικών προϊόντων και εφόσον δεν έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα των 14 ημερών αυτά επιστρέφονται με την διαδικασία που περιγράφεται στην παράγραφο (α).

(δ) Ακύρωση Παραγγελίας

Αίτημα ακύρωσης της παραγγελίας σας γίνεται δεκτό εφόσον η παραγγελία σας δεν έχει αποσταλεί. Σε αντίθετη περίπτωση ενημερώνετε το αντίστοιχο τμήμα και επιβαρύνεστε τα έξοδα αποστολής σε εμάς.

(ε) Επιστροφή χρημάτων

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος θα σας γίνει επιστροφή των χρημάτων σας εντός 15 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος από την εταιρεία μας, εφόσον το προϊόν είναι αχρησιμοποίητο και συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής πώλησης. Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας θα πρέπει πριν την αποστολή να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με email.

Οι επιλογές σου0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια αγορών